Forsendelse og retur

Forsendelse og retur

Forsendelse og retur


Levering:
Pakker sendes som A post direkte til din adresse. Det er ikke sporing på pakkene.

Du kan også hente varene på vårt lager Vestlundveien 43, Fyllingsdalen. Velg dette alternativet på leveringsmåte. Ta kontakt med oss på tel 94277458 så avtaler vi tid for henting.

Porto/frakt: Postens satser for vanlige brev A post benyttes. Ved henting på vårt lager kan du velge fraktfritt. Ønskes pakken sendt som postoppkrav påløper oppkravsgebyr i tillegg til pakkeprisen. Småvarer kan sendes som brevpost med vanlig brevporto, men slik forsendelse kan ikke i kombineres med postoppkrav.

Leveringstid: 
Normalt ekspederes bestillingen iløpet av få dager.Du vil da ha varene 2-5 dager etter bestilling, litt avhengig av hvor du bor. Skade ved transport: Vi tar ansvaret for at varene kommer frem til deg i god stand. Dersom emballasjen er skadet, må du kontrollere forsendingens innhold før du aksepterer levering. Gjør deretter merknad på fraktbrevet eller på Postens skjema, og meld skaden til oss. Vi sender deg nye varer kostnadsfritt, og vi ordner med videre oppfølging overfor Posten eller transportøren. 


Pakker som ikke hentes: Dersom pakken ikke hentes, blir du ansvarlig for å betale fraktkostnader begge veier og et behandlingsgebyr for å dekke våre kostnader.

Retur/Reklamasjon av varer: Du kan returnere produkter med feil/skader til Keeperbutikk.no. Det samme gjelder hvis du har mottatt en annen vare enn det som er bestilt. Send produkt i retur og beskriv årsaken til reklamasjon/retur. Ta kontakt med oss på info@keeperbutikk.no / tel 94277458. Vi sender nytt produkt når reklamasjonen er mottatt og vurdert av oss.

Returkosnad: Ved feil og skader på produktet betaler Keeperbutikk.no fraktkostnadene. 

 

 

Klarna Visa Mastercard Nets
Powered by Mystore.no